diumenge, 1 de juliol del 2007

la meva primera entrada al blogspot

el meu inici no pot èsser un altre que agraïr a la montse el temps que ha dedicat per assabentar-nos com ho hem de fer per entrar en una conversa mantinguda entre amics als que'ns uneix una mateixa inquietut ¡gràcies montse¡

suposo que tots teniu coneixement de que la fundació viure i conviure ha organitzat una jornada per donar a conéixer la guia contra els maltractaments a les persones grans. la presentació serà feta pel Dr. Jordi Muñoz (advocat i membre d'EIMA i de la Dra. Mercè Tabueña presidenta d'EIMA i professora de traball social i serveis socials i de Gerentoligía de l'universitat de barcelona. de totes maneres com que ho considero un tema MOLT important, us assabento que aquesta jornada es farà el proper dia 4 a les 6 de la tarda a la sala entresol de la pedrera i com que la capacitat es molt reduída (tansols unes 80 persones) per asistir-hi es necessari estar inscrit. les plaçes estan cobertes, jo hi asistirè, he tingut la sort de esser admès. si una vegada feta aquesta jornada , hi esteu interessats, amb molt de gust procurarè donar-vos a coneixer com fer-se amb un exemplar d'aquesta guia.

josep

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Celebro que la Fundació de La Caixa organitzi la Jornada. Fa massa temps que els maltractaments de la gent gran estan a la foscor. Cal anar estirant de la manta per tal que la societat en general i l'Administració s'en facin sensibles i posin mans a l'obra.

Anònim ha dit...

Josep,
Endavant amb aquesta iniciativa del blog. He tramés l'adreça als membres del Consell de la Gent Gran de Catalunya per tal que en tinguin coneixement.
Vaig ser a la presentació de la guia contra els maltractaments a les persones grans. Penso que serà una bona eina per a totes les persones que treballem per a la gent gran i amb la gent gran. Entre tots n'hem de fer difusió al màxim.
Salutacions,

Carme Canela
Secretària
Consell de la Gent Gran de Catalunya