dimecres, 11 de juliol del 2007

comentari ssobre experiencies

ahir, se'm va demanar una col.laboració per una publicació d'àmbit del districte i amb un rampell dels que de tan en tan un tè, se'm ocorreguè explicar la meva minsa experiencia en questió d'informàtica per si aixó poguès servír per interessar a algún indecís que encara estès dubtan a entrar a l'espai virtual. El resultat de la meva inspiració ?.. , ès el que a continuació us trameto perquè m'agradaría saber el comentari que us mereix aquest escrit dirigit a les persones grans que encara no creuen en les seves possibilitats. L'escrit en questió comence així: "OBRIU ELS ULLS Tot el que ve darrere d'aquest tìtol, no val per la joventut perque han nascut en un altra època i els pot semblar que estem parlant de les beceroles de la tècnica, quan ells, ja d'inici, han nascut amb ella i com si del mès elemental es tractès estan fent cursos superiors continuament. Disculpeu i passeu de llarg, dissimuleu, com diuen per altres contrades, perquè a nosaltres, les persones grans i d'una certa edat, ens ha vigut de nou aquest allau de ciencia i si hem tingut l'afany de conèixer-ho ens ha costat deu i ajut, per oblidar-nos del que han estat tota la vida les nostres artesanes eines de treball i entrar de mica en mica al mon de l'informàtica ens ha semblat que era cosa de gent agosarada i amb moltes ganes de saber quelcom de l'avenç dels coneixements. De fet la gent gran, en general, ha tingut un cert recelper posar-se a estudiar de nou una desconeguda temàtica, peró com que hem tingut la sort de que alguna institució ha cregut en la promoció de la gent gran i ha posat al nostre abast els mitjans necessaris, els que hem sigut una mica inquiets hem adquirit els míms coneixements per entrar en aquest fabulós mon que mai s'acava i si primar varem camviar la màquina d'escriure per l'ordinador, la qual cosa ens va donar una escritura mes perfecta. possibilitat d'esmenar qualsevol errada, arxiu sense paperse. etc. etc ..... seguíre'm amb el corru electrónic amb totes les seves immenses possibilitats i continuàre'm navegant per internet. No n'hi ha hagut prou amb tot aixó, ara ja ens atrevim a més ........ hem entrat a l'àmbit dels "bloggers" on pots exposar un tema determinat i rebre'n seguidament comentaris i opinions que poden enriquir el teu punt de vista.

Amics meus, que mès voleu que us expliqui avui ?. Animéu-vos sense cap mena de recel a seure davant d'un ordinador i si no teniu coneixement del seu funcionament. penseu que tenim mitjans al nostre abast per aprendre'n encara que tansols sigue una mica. Així de fàcil ¡¡....... i si ja el remeneu i us hi divertiu, i a més, voleu que continuem aquest comentari o que iniciem un alyta conversa, deixo constancia del meu blogspot`particular i el de la gent gran

!! us hi espeeroooooooo........¡¡

http://www.jmpencantat.blogspot.com/

http://www.elsblogsdelagentgran.blogspot.com/-

3 comentaris:

Montserrat ha dit...

si senyor! que no es digui que les coses són dificils si no s'intenten.

Montserrat

johnny ha dit...

Crec que l'esforç que fa la gent gran per apendre les noves tecnologies, hauria de ser correspós per un esforç encara mes gran per part de la joventut per entendre i apendre dels nostros grans.
Un petó tiet

Anònim ha dit...

Estimat amic!

Han passat les vacances i quasi be tots tornem a estar al peu del canó. He anat a veure si els nostres blogaires han posat alguna cosa en els seus blogs i veig que encara no hi són o no s’han despertat del “dolce far niente” de l’estiu o de fer de mainaderes.

Tornaré aviat a visitar-vos per saber com us ha anat perque segur que heu estat fent moltes activitats i heu rumiat moltes coses de les que voleu compartir amb tothom.

Jo també he fet un blog nou que no te res a veure amb la gent gran i si amb alguna de les meves afeccions com es l’art i historia dels jardins. Us passo l’adreça per si el voleu visitar: http://www.hablemosdejardines.blogspot.com

Cordialment.

Montserrat